77/ Hmm..turististaatust tuleb varjata?
Kuidas Milano kohvikutes ja restoranides mitte reeta, et olete turist
On teatud nippe, kuidas mitte reeta enda turististaatust. Esimene lause teie suust muidugi lõhub selle illusiooni..
Milano ei ole mitte ainult Itaalia äri- ja moepealinn, vaid
ka linn, mis hoiab oma traditsioone – eriti just toiduga seotuid. Kui
tahate Milanos välja paista nagu kohalik, võtke meie nõuandeid kuulda.
- Ärge tellige cappuccinot pärast kella 11 hommikul. Milanos on see hommikune jook, mida paljud kohalikud peavad pärastlõunal joomiseks liiga raskeks. Pidage meeles – itaallased joovad oma cappuccinot tavaliselt baarileti, mitte laua ääres.

- Ärge unustage, et Milano baarides ja kohvikutes võetakse ka tellimusi veidi teistmoodi vastu. Kõigepealt vaatate menüüd, tellite midagi ja maksate letis. Kui arve saate, annate selle kelnerile või barmanile ja ta toob teile toidu.
- Vältige ülerahvastatud ja turiste täis Galleria Corso Vittorio Emanuele II ostukeskuse ja linna põhikatedraali lähedal asuvaid kohvikuid. Ainuke meeldiv erand on kohvik Zucca, kuigi siin võib olla raske vaba lauda saada.

- Ärge üritage kohvikutes ega baarides 14:30 ja 19:30 vahel õhtusööki süüa. Isegi, kui seda teile tuuakse, on see kohalike meelest imelik. Aga...

- Kui olete näljane, tellige snäkke – Milano on snäkkide sünnikoht. Kui tellite joogi enne 18:00, võite meeldivalt üllatuda, kui teie veini või õllega koos serveeritakse ka taldriktäis riisil põhinevaid snäkke, pitsat, sinki, mozzarella juustu või oliive.
Allikas: www.travelonspot.com
Comments
Post a Comment