89/ Wau! Mõnus ja unikaalne hotell! Kas külastaksid?

Maailma kõige erilisemad hotellid: loodusesõbralik ja futuristlik Whitepod Šveitsi Alpides

Whitepod Hotel Whitepod Hotel www.saveoursnow.com
Kui tahad unikaalset reisielamust, siis Whitepodi hotell on seda kindlasti. Hotell on loodusesõbralik ja futuristlik. Vaata järele!
Whitepodi hotell pakub klientidele majutust metsikus looduses. Selle peamine eripära on Šveitsi Alpidega tutvumiseks uudse mooduse pakkumine. Onnide kujundus ja funktsionaalsus võimaldab külastajatel elada metsikus looduses, aga sekkuda looduslikesse protsessidesse võimalikult vähe. See on ökoloogiline, luksuslik ja futuristlik „kookonhotell“.
alt
Foto tehtud Whitepod.com.  
Whitepod avati 2004. aastal. Siis kuulus selle alla ainult 5 onnikest-kookonit. Hiljem suurenes kompleks 15 oluliselt luksuslikuma onnini. Nüüd on need varustatud vannitubade ja terrassidega.
Hotell on ainulaadne selle poolest, et see on linnakärast ja saastatusest täiesti eemal. Selle keskkonnakaitseline aspekt tähendab, et külastajail palutakse tarbida võimalikult vähe vett ja elektrit, hoiduda prahi tekitamisest. Külastajaile antakse ka teavet ökoloogia tähenduse ja kasude kohta. Onnides kasutatakse taastuvenergiat.
Hotell pakub klientidele ka matkasid, retki mägijalgratastel ning 2-3päevaseid „ellujäämislaagreid“.
Nädala sees maksab ühe „kookoni" kasutamine (külastajate arvust hoolimata) 290 Šveitsi franki (umbes 230 eurot) ja nädalalõputi 360 Šveitsi franki (umbes 290 eurot).
Rohkema teabe saamiseks külastage hotelli ametlikku veebilehte http://www.whitepod.com/en/.

Comments

Popular posts from this blog

18/ 28 fakti Hispaania kohta

70/ Mis kohti tasub külastada Varssavis?

125/ Lofoodi saarestik Norras – üks kõige ilusamaid paiku maailmas