173/ 6 hotelli populaarsetest filmidest – külastage neid kindlasti!

Mis film on tekitanud Sinus tunde, et tahaksid olla just seal? Nüüd on selleks võimalused olemas - külastades neid hotelle võid end tunda Ämblikmehe, Kääbiku või Scarlett Johanssonina..
Oleme kõik näinud neid hotelle populaarsetes filmides, mille tegelased hotellitubades peatusid ja seiklesid. Tegelikult ehitati mõned neist hotellidest pärast seda, kui filmid kuulsust kogusid. Teised aga olid olnud juba aastaid avatud ning võeti kasutusele filmi võtteplatsina.

Caesars Palace, Las Vegas
Rooma keiser Caesaril ei olnud kunagi võimalust külastada endanimelist hotelli Las Vegases, aga Bradley Cooper ja tema kamp filmisid selles hotellis legendaarse poissmeestepeo filmi „Pohmakas“. Hotell sai koheselt Vegase pidude ja purjus peaga ette võetud seikluste sümboliks.

Sadri Miss (Tatooine), Tuneesia
Toateenindus, hommikusöök ja avarad ruumid – neid te Sadri Miss hotellist ei leia. Aga paljud tahavad siin siiski peatuda, sest see on „Tähesõdade" Luke Skywalkeri lapsepõlvekodu. Kultusfilmi tegevuskohas saab juua sinist piima, osta roboteid ja vaadata kahte päikest loojumas. Ulmefilmide huvilised, kes Tuneesiat külastavad, saavad siin mõningal määral filmi keskkonda tunnetada.

Millennium Baltimore Hotel, Los Angeles
See on üks neist hotellidest, mille sisustus on filmihuviliste mällu sööbinud. Luksushotelli on teinud surematuks sellised filmid nagu „Tondipüüdjad“, „Ämblikmees“, „Valged valed“, „Pulmakütid“ ja paljud teised. Selle uhke fuajee, peen õhtusöögisaal ja luksuslikud toad sobivad Hollywoodi filmidesse nagu valatult. Selles hotellis peatudes tunnete end kindlasti nagu filmistaar.

Desert Sands Motor Hotel, New Mexico
„Ei ole maad vanadele meestele“, vendade Cohenite moodne klassika, on tõenäoliselt paljude filmifännide mällu sööbinud. Kui oleksite tegelane selles filmis, hoiaksite ilmselt eemale hotellist, kus peatus külmavereline mõrvar Anton Chigurh. Reaalsuses on see tavaline maanteeäärne motell, mis pakub mõistliku hinnaga tube. Ärge lihtsalt unustage öösel ust lukustada...

The Hobbit Motel, Uus-Meremaa
Kes ei tahaks ööbida kääbikukülas, mis on pärit ühest kõigi aegade vaatemängulisimast filmist ehk „Sõrmuste isandast"? Hobbit Motel (Kääbikumotell) asub Uus-Meremaal, kus filmiti algne triloogia ja veel filme kääbikutest. Ümarad uksed, koopad ja imeline Uus-Meremaa loodus paneb teid uskuma, et oletegi Frodo, Bilbo ja Sami naaber.

Park Hyatt Tokyo, Jaapan
Kas mäletate Bill Murray ja Scarlett Johanssoni suurepäraseid osatäitmisi romantilises komöödias „Tõlkes kaduma läinud“? Võite samuti Jaapani pealinnas selles hotellis peatuda, nautida baari aknast ilusat vaadet, kuulata elavat muusikat, limpsida viskit ja võib-olla tutvuda ka võluva võõraga...

Comments

Popular posts from this blog

18/ 28 fakti Hispaania kohta

70/ Mis kohti tasub külastada Varssavis?

125/ Lofoodi saarestik Norras – üks kõige ilusamaid paiku maailmas